Lichtplan Piushaven in brabants dagblag

Aandacht in het Brabants Dagblad voor het interactief lichtplan dat BlewScreen mede aan het ontwikkelen is voor de gemeente Tilburg (een aantal van de beelden in het artikel zijn uit onze interactieve demo voor het lichtplan genomen.) Ons concept gaat de komende maanden tot verdere uitwerking en realisatie komen. Het project zal in fases opgeleverd worden en we starten als eerste met het voorbereiden van de realisatie van de interactieve lichtgame op de roterende fietsbrug. Wij zijn trots dat ons plan door het college positief is bevonden. Daarom zijn we ook erg enthousiast om verder te werken aan dit fantastisch project. We gaan er voor!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *