• Gamestudio Duvelhok 013 Tilburg

BLEWSCREEN SERVICE

Wij bedenken, ontwerpen en produceren games. Sommige van onze games exploiteren we ook zelf. We werken zowel in opdracht als vanuit eigen initiatief. BlewScreen kan daarom op meerdere vlakken toegevoegde waarde bieden met de aanwezige vaardigheden, kennis en inzichten. Neem contact met ons op als er nog vragen zijn over andere diensten die wij kunnen bieden.

GAME DESIGN

Met passie bedenken en ontwerpen wij games in allerlei vormen en thema’s. We kunnen dan ook uiteenlopend verschillende gamevormen uitwerken voor ook weer uiteenlopende platformen en in verscheidene vormen. Of het nou een serious game is voor mobile, een interactieve game installatie voor gelegenheden, een downloadbare strategy game, game opstelling voor een expositie of een augmented reality advergame.  Hierbij is ons ook geen doelgroep te ver gegrepen.

GAME DEVELOPMENT

Goede concepten verdienen het om uitgewerkt te worden zodat ze volledig tot hun recht kunnen komen. Wij maken games in opdracht zowel als in eigen initiatief. Over het algemeen doen we ook alles in eigen huis. Ook gebruiken wij binnen onze productie een efficiente Unity3D-systeem-indeler die wij zelf hebben ontwikkeld. Mede hierdoor bouwen wij onze games doelgericht waarbij we zorgen voor een consistente samenkomst van game componenten en elementen met hoge inhoudelijke funfactor.

GAMIFICATION

Game-aspecten kunnen juist toepassingen die op zich niets met games te maken hebben versterken. Zoals bijvoorbeeld het ontwerpen van een interactief lichtplan voor een stadsgebied waarbij de verlichting in het gebied sterk op de bezoeker moet reageren. In alle zaken is een vorm van spel te herkennen en door dit binnen serieuze toepassingen uit te lichten kunnen deze juist hanteerbaarder en praktischer toegepast worden.

EDUCATION AS EXPERIENCE

Het eigen maken van informatie : leren, is des te effectiever door dingen te ervaren en te doen. Het team van BlewScreen heeft jarenlang brede ervaring binnen onderwijs en andere vormen van educatie opgedaan. Gecombineerd met onze ruim 15 jaar aan werkzame ervaring binnen game design en productie ervaring maakt dat ons tot vaklui op het gebied van serious games. Samen een opdrachtgever of samenwerkingspartner komen we dan binnen elk project tot een effectieve oplossing door middel van speelrijke ervaringen.

GAMES OP MAAT

Wij bedenken, ontwerpen en produceren games die vaak op maat aan te passen zijn naar verschillende wensen. Het wiel hoeft niet altijd helemaal opnieuw uitgevonden te worden. Uiteraard passen wij de game wel dermate aan dat dit een op zichzelf staand product is en geen kopie. In onze portfolio staan hier meerdere voorbeelden van. De aanpassingen aan de games die wij doen kunnen varieëren van kleine tot grote ingrepen.

CONCEPT AND ADVICE

Wij denken graag over een wijde reeks van onderwerpen mee. Meedenken hoeft ook niet perse een prijskaartje aan te hangen, afhankelijk van hoeveel tijd dat kost natuurlijk. Met onze kennis van games, interactiviteit en hoe dit juist heel erg breed en effectief toe te passen kunnen we van iets saais iets leuks maken. Spreek een keer met ons af voor onderwerpen waar we met game-gerelateerd creatief denken iets aan bij kunnen dragen.

MET WIE WIJ ONDER ANDERE AL ERVARINGEN GEMAAKT HEBBEN

 
4XM
Aaaaha! Bureau voor live communicatie
Arcadis
Autres Directions
Batavialand Lelystad flevoland
Bureau Babel Den Bosch
Castellum Hoge Woerd Limes Leidsche Rijn Utrecht
Cubiss Brabant
Fleck
Gemeente Utrecht
GGz Breburg Tilburg
GLU Grafisch Lyceum Utrecht
Waterschap Groot Salland
Huis73 voor bibliotheek en cultuur
Jeen
KCE Kunst Cultuur Educatie Oosterschelde regio
KW1C Koning Willem 1 College Den Bosch
Luchtvaart College Schiphol Amsterdam
MST mensen in beeld houden Tilburg
Niftarlake College Maarssen
Provincie Noord Holland
Basisschool 'tPanorama Arhnem
Pius X College Bladel
Plan d- Andreas Denk
Podium communiceren beleven leren
Theater Rast Amsterdam
Rozet Arnhem
Taalhuis Midden-Brabant Tilburg
Gemeente Tilburg Noord Brabant
Vestas Denemarken
Yuverta College Den Bosch
XPEX Experience Experts Amsterdam