Bijna tijd voor (WOONopoly) gebak….

Wij zijn bezig aan de laatste stappen om WOONopoly af te werken. Deze serious game moet goed te spelen zijn op Android, iOS en via de browser van je PC of Mac. Nu hebben we de game momenteel als webgame.

Ook komen er nog meer nieuwe situaties in de game, die juist nog meer je als speler laten dealen met verschillende huur-perikelen. In hoeverre kun je gamification toepassen op huren? Als spel is WOONopoly een game waar je als speler in de huid kruipt van een huurder die strategische woonkeuzes moet maken. Deze serious game neemt zaken waar je als huurder in het echt mee te maken kan krijgen op een ludieke wijze op de hak. Spelenderwijs leren hoe het kan zijn om te huren?

Je kunt de game nu al bekijken in onze portfolio. De uiteindelijke release zal binnenkort plaatsvinden. En dan is deze niet alleen te spelen binnen Brabant (ook al zie je grofweg Eindhoven). Die huur-perikelen zijn universeel…

Als je deze serious game toch stiekem al wil testen dan neem contact met ons op.