, ,

Teaser Goods

Pick it up, move it around and put it down. Be quick about it or your boss will have a heart atack! Make choices fast and make them well. Ready to do some heavy lifting soon?

BlewScreen’s Goods is still in production but we will be able to show you more soon. This game will be ready for you to tangle with in a few months. Like this video massively together with all of your friends and we might post the trailer a bit sooner.

We hebben een teaser gemaakt voor Goods. Het geeft je een idee van het til- en verplaatswerk dat je zal moeten gaan doen. We zijn er nog druk aan bezig en we hopen dat het binnen een paar maanden zo ver is dat je tanden in kan gaan zetten.  Maar we hebben jullie steun nodig. Met andere woorden: deel de video en laat ons wat weten, dan wie weet posten we de trailer iets eerder.