BLEWSCREEN SERVICE

Wij bedenken, ontwerpen en produceren games. Sommige van onze games exploiteren we ook zelf. We werken zowel in opdracht als vanuit eigen initiatief. BlewScreen kan daarom op meerdere vlakken toegevoegde waarde bieden met de aanwezige vaardigheden, kennis en inzichten. Neem contact met ons op als er nog vragen zijn over andere diensten die wij kunnen bieden.

GAME DESIGN

Met passie bedenken en ontwerpen wij games in allerlei vormen en thema’s. We kunnen dan ook uiteenlopend verschillende gamevormen uitwerken voor ook weer uiteenlopende platformen en in verscheidene vormen. Of het nou een serious game is voor mobile, een interactieve game installatie voor gelegenheden, een downloadbare strategy game, game opstelling voor een expositie of een augmented reality advergame.  Hierbij is ons ook geen doelgroep te ver gegrepen.

GAME DEVELOPMENT

Goede concepten verdienen het om uitgewerkt te worden zodat ze volledig tot hun recht kunnen komen. Wij maken games in opdracht zowel als in eigen initiatief. Over het algemeen doen we ook alles in eigen huis. Ook gebruiken wij binnen onze productie een efficiente Unity3D-systeem-indeler die wij zelf hebben ontwikkeld. Mede hierdoor bouwen wij onze games doelgericht waarbij we zorgen voor een consistente samenkomst van game componenten en elementen met hoge inhoudelijke funfactor.

GAMIFICATION

Game-aspecten kunnen juist toepassingen die op zich niets met games te maken hebben versterken. Zoals bijvoorbeeld het ontwerpen van een interactief lichtplan voor een stadsgebied waarbij de verlichting in het gebied sterk op de bezoeker moet reageren. In alle zaken is een vorm van spel te herkennen en door dit binnen serieuze toepassingen uit te lichten kunnen deze juist hanteerbaarder en praktischer toegepast worden.

GAME EXPERIENCE FOR RENT

Het ervaren van games is des te leuker als je dit doet samen met anderen op een daarvoor ingerichte plaats. Het maakt niet uit of dit voor het vermaak of echt voor training is. Een aantal van onze games die wij in eigen initiatief hebben gebouwd zijn het bedoeld om ervaren te worden op een andere locatie dan thuis en het liefst samen met anderen. Deze games verhuren wij dan ook meestal samen met een game-presentator voor verschillende gelegenheden.

GAME CUSTOMISATION

Veel van onze games zijn op maat aan te passen naar verschillende wensen. Het is mogelijk onze games het uiterlijk te geven dat gewenst wordt voor verschillende doeleinden. Niet alleen logo’s, maar ook de complete vormgeving en de thematiek. In onze portfolio staan hier meerdere voorbeelden van. De aanpassen aan de games die wij doen kunnen varieëren van kleine tot grote ingrepen. Daarom kunnen deze ook zeer betaalbaar zijn.

CONCEPT AND ADVICE

Wij denken graag over een wijde reeks van onderwerpen mee. Meedenken hoeft ook niet perse een prijskaartje aan te hangen, afhankelijk van hoeveel tijd dat kost natuurlijk. Met onze kennis van games, interactiviteit en hoe dit juist heel erg breed en effectief toe te passen kunnen we van iets saais iets leuks maken. Spreek een keer met ons af voor onderwerpen waar we met game-gerelateerd creatief denken iets aan bij kunnen dragen.