New BlewScreen website online

Sinds vandaag is onze nieuwe website online. We zullen content nog toevoegen en ook hier en daar nog het een en ander aanpassen. Laat zeker weten wat je er van vindt! Wie weet zijn onze vingers af en toe uitgeschoten bij het typen of staat er een afbeelding een beetje schuin. Laat je mening zeker horen.

Spoor013 is verkrijgbaar in de app store

Download de app Spoor013 hier en ga de Spoorzone in Tilburg verkennen! Zondag de 18e december 2016 begeleiden oud-medewerkers van de Hoofdwerkplaats Tilburg en Daan en Rohan van BlewScreen jou bij de beleving van vroeger tijden. Tussen 10:00 en 15:30, wees erbij!
Google Playstore Spoortocht 013 link.

Polygonale hal in Spoor013

Onze digitale opzet van de polygonale hal voor het project spoor013. De rolbrug kun je straks laten draaien door een aanraking van je vinger op het scherm.

Draaierij in Spoor013

Work in progress van het interieur van de Draaierij. De 3 virtuele plekken in de spoorzone gaan vorm krijgen!

,

Eerste beelden spoortochtB5

Twee van onze 3D modellen die we in de Augmented reality app van #spoortochtB5 gaan verwerken. In ieder geval zullen ze te vinden zijn rondom de polygonale hal.

Verschillende objecten zullen te zien gaan zijn rondom de Polygonale hal, de Draaierij en Gebouw 90 (achterkant van wat nu de hall of fame is).

,

Augmented reality-app in de maak voor Spoorzone Tilburg

Via een ander interview staan we nu in Brabants Dagblad met onze plannen voor een AR-app. Straks kun je de Spoorzone van vroeger ervaren via je smartphone als een venster terug in de tijd.

BD- Spoortocht013 in de maak 

 

 

,

Van berenvel tot boerenklomp

Onze kinect game in Museum Hoge Woerd. In van berenvel tot boerenklomp zie je jezelf gekleed in verschillende historische kledingstukken. Daar mag jij als speler een kloppend tenue van maken. Het zijn er 8 verschillende en als je dat is gelukt kun je Castelfie van jezelf maken die je weer naar jezelf kan mailen.

 

Castelfie . . .Is iedereen al in ons nieuwe 'virtuele pashokje' geweest? Podium en BlewScreen ontwikkelden voor het…

Geplaatst door Museum Hoge Woerd op dinsdag 20 september 2016

 

BlewScreen 2006-2016 – We have been around for 10 years

Since this 18th September we have been in business as BlewScreen for 10 years! Oftewel we bestaan gewoon echt al 10 jaar sinds deze september!

Zo hebben we ook nog verschillende logo’s gehad gedurende de jaren. Op naar het volgende 10-jarig jublileum!